Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
DXN otthonról a világpiacra! képes leírás - Otthoni munkalehetőségek.tlap.hu
részletek »

DXN otthonról a világpiacra! - Otthoni munkalehetőségek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: otthonimunka.tlap.hu » DXN otthonról a világpiacra!
Keresés
Találatok száma - 14 db
1 A GOP otthoni munka program

1 A GOP otthoni munka program

Gazdagodj okosan! Évtizedek óta vállalkozó vagyok, tisztába vagyok mint jelent, egy vállalkozást elindítani, felépíteni és ha lehet, nyereségesen üzemeltetni! Elöző hagyományos vállalkozásom elinditása több mint 6 millió forintba került, és a fenntartása - bérleti díj, rezsi, reklám, alkalmazottak stb havi több százezer forintba. Sokszor már majdnem hó vége volt mire kitermeltem ezeket, s kicsi haszonból próbáltunk megélni. Mikor megismertem a DXN-t és magát az MLM szakmát, rögtön tudtam, hogy ez kell nekem! Nevetséges, hogy a havi 20000Ft ráfordításon kivül - amit a család egészségére költök - szinte más kötelezettségem nincs is - persze ez sem kötelező! Nincs üzlethelység, nincs rezsi, alkalmazott, nem köt a nyitvatartási idő, vagy az országhatár! Hát csoda, hogy a régi vállalkozást abbahagytam, és ma már a DXN termékek és üzleti lehetőség népszerűsítéséért kapott jutalékból élek?! Pál

1.A vonzó online MLM

1.A vonzó online MLM

Otthoni internetes munkát keresve találtam rá a DXN-re. Sok információt gyűjtöttem róla mielőtt belevágtam, és azóta is folyamatosan tanulok a rendszerről, a termékekről, az MLM-ről. Az online eszközök segítségével - saját értékesítő oldal (honlap, webshop), webkonferenciák, online prezentációk, e-mail, Skype - nagyon szeretem csinálni ezt a fajta hálózatépítést. Az erőfeszítéseimet arra összpontosítom, hogy megtaláljam azokat, akik olyan megoldást keresnek a problémájukra, amit a termékekkel, és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokkal, képes vagyok részükre biztosítani.

1MLM Élvezettel élvezeti cikkel!

1MLM Élvezettel élvezeti cikkel!

Miről is van szó? Töltse le a letöltések menüből a DXN marketingtervét és kezdje el rajzolni azokat a bizonyos köröket! Ha Ön szán 17-20 ezer forintot a családja egészségére, és tisztálkodására / amit idáig is megtett a multik és a gyógyszertárak profitját növelve!/ és talál havonta 3 embert, aki ezt szintén megtenné, akkor ezt másolva 6 hónap után már 1000 embere lesz és a jutaléka 1 millió Forint felett lesz! Ez a másolódás ereje, és a hatástöbbszörözés csodája! Miért ne csatlakozna egy lehetőséghez, amely néhány egyszerű lépés megtételével, és azok ismétlésével olyan jövőt biztosíthat az Ön és családja számára, amit megérdemel, és amit mindig is szeretett volna, de nem mert hinni benne! Nem kávéárusok vagyunk, hanem a szabadságot áruljuk! Hiszünk a ganoderma gomba egészségre gyakorolt kiváló hatásában! Örülünk, hogy kiváló minőségű spirulina, cordyceps termékeink is vannak, és hogy sokak számára ízletes és kívánatos a több fajta kávé és kakaóitalunk! De ezek mind csak eszközök, abban a játszmában, amit meggazdagodásnak hívnak!

Otthoni munkalehetőségek magazin hírek
Otthoni munka hirdetések
Otthoni munka hirdetések Az internet megjelenésével, egyre népszerűbbek lettek az otthoni munka lehetőségek. A Facebook pedig teret ad az ilyen csoportok megjelenésének, így egyre több otthoni munka csoport jön létre, amiben mindenki mindenkit próbál beszervezni a saját online munkájába, ami zömében MLM munkáról szól. Ebben a cikkben ezekről a csoportokról és a benne található...
Otthoni munka
Otthoni munka Az elmúlt évtizedekben azonban egyre népszerűbb lett az a kereskedelmi forma,...
Facebook video banner készítése
Facebook video banner készítése Hogyan készítsünk video bannert a Facebook oldalunkra, ezzel megnövelve annak...
A legjobb megoldás az othoni munkára!

A legjobb megoldás az othoni munkára!

Keress egy olyan terméket, amit minden nap fogyasztasz és beszélj róla másoknak is, mint eddig, amikor semmi anyagi érdekeltséged nem fűződött hozzá! Ilyen egyszerű! Semmi több! Két jó hírem van: -Nem kell tovább keresned, megtaláltad ezt a terméket: a ganodermás kávét! -Te is meg tudod csinálni! Utálod a házalást? igen Úgy érzed, nem tudsz eladni? igen Ki nem állhatod a tapsikolós tömegrendezvényeket? igen A hátad borsózik a nyomulós eladási technikáktól? igen Nem akarod ismerőseidet, rokonaidat különböző trükkökkel termékbemutatókra meghívni, hogy utána megharagudjanak rád? igen Szeretnél anyagilag független lenni és ezért hajlandó vagy keményen, de kényelmesen otthonról dolgozni? igen Nincs befektetni való pénzed, hogy saját vállalkozást indíts, vagy épp a saját vállalkozásod mókuskerekéből szeretnél kiszállni? igen Ha a válaszod a fenti kérdések többségére igen, az online hálózatépítést NEKED találták ki! És ehhez megtaláltad a legjobb eszközt a DXN-t!

A megoldás nem TITOK!

A megoldás nem TITOK!

Online MLM házalás és nyomulás nélkül. A termék élvezeti cikk: egészséges kávé. A Föld lakosságának 70%-a kávéfogyasztó, így igazán nincs nehéz dolgunk! Továbbá itt megtanulhatsz számtalan online trükköt, amivel a regisztrációkor kapott profi honlapodat népszerűsítheted, vásárlókat és üzletépítőket vonzhatsz az oldaladra.

Anyagi jólét értelmes, valódi otthoni munkával!

Anyagi jólét értelmes, valódi otthoni munkával!

Azt mondják, az igazság rendkívül egyszerű! A legtöbb embert, aki otthoni munkát keres, elriasztja a sok fölösleges szócséplés, ahol oldalnyi szöveg után sem derül ki, milyen munkát is ajánl valójában a hirdető! A DXN-nél valódi, értelmes, kreatív otthoni munkát végezhetsz: egészséges ganoderma kávét iszol, és közben ezt online/offline terjeszted: fogyasztókat és üzletépítőket találsz. A konkrét vásárlások után tisztességes jutalékot kapsz. És mellette még olyan képességeidet is kibontakoztathatod, amelyekről nem is gondoltad, hogy benned rejlenek!

DXN lehetöség

DXN lehetöség

Ha azon gondolkozik, hogy MLM munkával egészítené ki jövedelmét jó helyen jár! Most amikor egyre több cég jelenik meg MLM értékesítési formában a piacon, és naponta kap szinte az ember ilyen megkereséseket s a hirdetési portálok tömve vannak a tutibbnál tutibbnak kikiáltott milliomossá tevő tippekkel , fontos, hogy egy cég megfeleljen a stabilitás mind az 5 feltételének: 1. Legyen biztos pénzügyi háttér: A DXN 16 éve sikeresen növekszik és ma már Malaysia legnagyobb MLM exportőre, a legnagyobb ganoderma és spirulina farmok tulajdonosa, de emellett fent van a tőzsdén ellenőrizhető mutatói vannak, s többek között a táplálékkiegészítök és higiéniai termékek gyártása mellett sikeres utazási irodája van , illetve ingatlanfejlesztéssel, egész városok építésével is foglalkozik! Négy kontinens után most nyílt a Magyarországi piac márciusban, és a nagy érdeklődés miatt már megnyitottuk Romániát, Csehországot, Szlovákiát és Ausztriát és sorba jönnek az Európai államok s majd az Orosz területek!

Egészséges kávé üzlet

Egészséges kávé üzlet

Magas vérnyomás, reflux, koffein érzékenység, álmatlanság? Ganodermakávé - a természetes megoldás! Élvezze és érezze a különbséget!Szeretné már az első alkalomtól min 25%-al olcsóbban megvenni a termékeket? Szeretne csatlakozni mint üzletépítő és pénzt keresni kávézásaiból?

Ganoderma mlm , ami még nekem is sikerülhet!

Ganoderma mlm , ami még nekem is sikerülhet!

Soha nem gondolkodtam nagyban, soha nem akartam saját vállalkozást indítani, mondván: 'arra úgy sincs elég pénzem'. Mindig ellenálltam mindenféle hálózatépítős lehetőségnek. Azt vallottam, hogy az az igazi munka, amit én csinálok a két kezemmel. Soha nem voltak nagy vágyaim, az álmaimat a lehetőségekhez mérten álmodtam. Azt hiszem jó néhány lehetőséget elmulasztottam az életem során, mondván: 'Most nem aktuális!' 'Jó nekem így!' A kényelmemnél mindig csak a lustaságom volt nagyobb. Mindig azt mondtam, hogy azon szerencsés emberek egyike vagyok, akik soha nem akartak milliomosok lenni. Ha őszinte akarok lenni, most is úgy gondolom, hogy a pénz önmagában nem cél. De nem lehetek képmutató! Nem baj, ha van. :) Nem mondom, hogy nem lenne jó, ha több pénzem lenne.

Hirdetés
Hogyan indítsd el saját online vállakozásod?

Hogyan indítsd el saját online vállakozásod?

Mindig volt egy álmom, hogy legyen egy saját vállalkozásom. Elegem volt abból, hogy más emberek álmait építsem és nem irányíthatom a saját jövőmet. Ahogy az évek teltek, egyre jobban vágytam egy tökéletes üzletre, ami megad mindent, amit akarok: pénzügyi függetlenséget, a családommal tölthető minőségi időt és a jogot, hogy azokat a dolgokat tegyem, amik fontosak nekem. Hosszan és kitartóan kerestem a lehetőségeket, hogy végre megtaláljam, ami megadhatná nekem azt, ami után vágyódtam. Pontosan tudtam mit akarok, de olyan hihetetlen volt, hogy találhatok egy olyan üzleti lehetőséget, ami minden elképzelésemet megvalósítja.

Keress pénzt kávézással!

Keress pénzt kávézással!

Ez a honlap azért készült, hogy segítsen neked! Miből gondolom, hogy segítségre szorulsz? Hát mert a tudomány mai állása szerint, nincs egészséges ember csak rosszul kivizsgált beteg! Túl a viccen csak nézzük a száraz statisztikákat! Kedves hazánk lakosságából minden 2.ember szívbetegségben hal meg, minden harmadik rákban s a maradékon osztozik az összes többi betegség! Hamarosan a híreket hallgatva, minden 2. ember allergiás lesz, és a cukorbetegség is hasonlóan terjed. Nem beszélve a stresszrol ami szintén magyar népbetegség, s az ezekhez kapcsolódó vezető helyeinkről az öngyilkosság, az abortusz, a dohányzás, az alkoholizmus és a válások területén.

Légy a magad főnöke!

Légy a magad főnöke!

Egy blog arról hogy állhatsz a saját lábadra egyszerűen 3 lépésben! Minden képzettség nélkül, egy kis tanulással és kitartással. A lehetőség mindenki kezében ott van a kérdés: ki az aki felelősséget mer vállalni a tetteiért és önmagáért. Egyszerűen és könnyedén elérheted a célod, ha képes vagy kitartani és nagy a vágy benned. Ha van álmod én segíthetek megvalósítani neked, csak gyere és nézd meg az oldalam. Ráfogsz döbbenni mennyire könnyű elérni a célod, főleg ha egy szuper csapat áll mögötted.

Online marketing stratégia

Online marketing stratégia

AMIT MI KÍNÁLUNK, egészen más megvilágításba tudja helyezni a vállalkozás, illetve a karrier fogalmát. A DXN olyan ajtókat, távlatokat tud megnyitni az Ön számára is, amiről talán soha nem mert még álmodni se! Egy olyan lehetőséget szeretnénk megmutatni, amivel mindenki - kortól, nemtől, végzettségtől, tapasztalattól, és anyagi helyzettől függetlenül - egy komoly nemzetközi vállalkozást tud kiépíteni és olyan karriert futhat be, ahol senki se lesz, aki akadályt jelentene, senkit se kell kifúrni, bárkit leelőzhet, úgy, hogy az még örül is az Ön sikerének, sőt támogatja benne! Egy olyan karrier lehetőséget ad a DXN, amit akár 20-30 ezer forinttal is elindíthat, és ha követi a szisztémát, sok energiát bele fektet, akkor nem marad el az eredmény. Pár év kemény munka, komoly 6-7 számjegyű havi jövedelmet teremthet Önnek! Hozzáteszem, hogy egy idő után ez már passzív jövedelemként érkezik - vagyis akárhol van, akármit csinál, ez a pénzt már automatikusan jönni fog az Ön számlájára - sőt, ez a passzív jövedelem örökölhető, átadható utódainak. Egy nemzetközileg építhető vállalkozást adunk a kezébe, ahol: Nem kell semmit kockáztatnia, a befektetett időn kívül semmit se veszíthet, nem bukhat el!Ingyenes oktatást kap, hogy sikeres legyen, ne csak próbálkozó! Ingyenes eszközöket kap, hogy ne Önnek kelljen kitalálnia, megfizetnie ezek elkészítését! Nem kell termékeladással, infrastruk

Online sikerek

Online sikerek

Kicsit messze kezdem a történetem! :) Kaptam néha 1-1 érdekes cikket, aztán az írója azt mondta, ha jobban érdekel a téma, akkor egy tanfolyamon többet is megtudhatok a vállalkozásom sikeressé tételéről. No elvégeztem, és az egyik lecke az volt, hogy keressünk ismerősöket a Facebookon. Így lett az ismerősöm, remélem barátom, a nagyon kedves Fülöp Timea. Vele beszélgettem sokat, cseteltünk, aztán egyszer kiderült a számára, hogy nagyon sokat fáj a fejem. Neki is elmeséltem a történetemet: Már egész kislány koromban nagyon sokat fájt a fejem! Anyukám, Nagymamám sok orvoshoz elvitt, egyik okosabbat mondott mint a másik, de segíteni egyik sem tudott. Vigasztaltak, ha majd nagyobb leszek, ha férjhez megyek, ha gyerekem születik..... No én már kiegészítettem: ha meghalok akkor aztán már biztos nem fog fájni! De remélem az még nagyon sokára lesz! Még nagyon sok dolgom van itt, amit szeretnék megélni fejfájás nélkül. Szóval röntgeneztek, szedettek velem még paraffin olajat is fejfájás ellen, de sajnos nem segített. Kaptam mindenféle bogyót, szedtem sorban az újabb és legújabb tablettákat. De nem segített csak a quwarelin. Néha abból is legalább 3-at vettem be egy nap, hogy elviselhető legyen az élet.

Tuti menü