Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Eszközök az otthoni munkához képes leírás - Otthoni munkalehetőségek.tlap.hu
részletek »

Eszközök az otthoni munkához - Otthoni munkalehetőségek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: otthonimunka.tlap.hu » Eszközök az otthoni munkához
Keresés
Találatok száma - 12 db
CRM

CRM

Nyújtson élményt ügyfeleinek kivételes ügyfélkezeléssel és eggyüttműködéssel. Tűnjön ki vállalatával az átlagból az IDEASOL CRM rendszerével, melynek köszönhetően hatékonyabb marketingtevékenységet folytatva jelenős forgalomnövekedésre és elégedett ügyfelekre számíthat. Használatával mérhetővé válik az ügyfélszolgálat, az értékesítés és a marketing kapányok eredményessége is. Elfelejtette fontos teendőjét? Elkeveredett egy fontos adatokat tartalmazó papírcetli? Az egyszerűen átlátható IDEASOL CRM rendszer nyújtja a megoldást vállalata problémáira. Ellenőrizze munkatársai munkáját a cégvezető, értékesítési vezető távollétében is. CRM-rendszer. Ha önnek is fontos, hogy ügyfelei elégedettek legyenek, visszatérjenek, ha kevesebb költséggel akar új ügyfeleket, vásárlókat, az IDEASOL CRM rendszer az Ön megoldása.

Honlapvarázsló

Honlapvarázsló

Pár perc alatt elkészíthet egy olyan honlapot, amit egy átlagos webmester csak 1-2 hét alatt és legalább 100.000 Ft-ért készítene el Önnek. És ezért most egy fillért sem kell fizetnie! Két hétig teljesen ingyenesen használhatja, tesztelheti. Nincs szükség semmilyen előképzettségre. Majdnem olyan egyszerű, mint egy e-mailt elküldeni. Ha Önnek nincs informatikus végzettsége, vagy nincs tapasztalata a honlapkészítés terén, akkor is bátran belevághat. Annyira egyszerű a feladat, mint egy e-mail elküldése. Ha van e-mail címe és azt tudja használni levél fogadására és küldésére, akkor meg fog tudni bírkózni a honlapkészítéssel is. A honlapkészítőt úgy terveztük, hogy akinek semmi tapasztalata sincs ezen a téren az is el tudja készíteni vele a saját honlapját. És több száz visszajelzés igazolja azt, hogy valóban könnyen és gyorsan készíthető el vele egy szép, igényes megjelenésű üzleti honlap. Minden lépéshez video segítséget talál, hogy valóban egyszerű dolga legyen.

ingyenes webstatisztika

ingyenes webstatisztika

Üdvözöllek a MyStat ingyenes webstatisztika oldalain! A MyStat ingyenes webstatisztika mára Magyarország egyik legnépszerűbb ingyenes szolgáltatásává nőtte ki magát. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy ezidáig több mint 3 milliárd oldalletötést mért és tárolja azok minden adatát! Köszönjük mindenkinek a bizalmat!

Otthoni munkalehetőségek magazin hírek
Otthoni munka hirdetések
Otthoni munka hirdetések Az internet megjelenésével, egyre népszerűbbek lettek az otthoni munka lehetőségek. A Facebook pedig teret ad az ilyen csoportok megjelenésének, így egyre több otthoni munka csoport jön létre, amiben mindenki mindenkit próbál beszervezni a saját online munkájába, ami zömében MLM munkáról szól. Ebben a cikkben ezekről a csoportokról és a benne található...
Otthoni munka
Otthoni munka Az elmúlt évtizedekben azonban egyre népszerűbb lett az a kereskedelmi forma,...
Facebook video banner készítése
Facebook video banner készítése Hogyan készítsünk video bannert a Facebook oldalunkra, ezzel megnövelve annak...
Ingyenesen letölthető websablonok.

Ingyenesen letölthető websablonok.

Ingyenesen letölthető websablonok. Ingyenes weblap sablonok. A Websideshop lehetőséget nyújt ingyen sablon letöltésére. Tedd próbára a tudásod az ingyenesen átszerkeszthető weblap sablonokkal, így máris a birotokodban lehet egy kíváló minőségű weblap. Mi is a honlap sablon? A honlap sablonok előre elkészített web design termékek, melyet könnyü testre szabni, hozzá illeszteni a cég vagy egy vállalkozás arculatához. A honlap sablonok Photoshop es HTML formátumban érhetők el. A letöltött sablonok FrontPage, DreamWeaver, GoLive, vagy egyéb HTML szerkesztő programokkal kompatibilis. Biztosan próbálkoztál már weblap készítéssel, amit köszönhetően a könnyen kezelhető programoknak elég gyorsan létre is tudsz hozni. ...de elégedett voltál a design-nal? Esetleg próbáltad módositgatni őket, de akkor már elveszett az egységes felület? Ha igen, akkor egy cipőben jártunk. Én letöltöttem a sablonokat, hogy ne kelljen vesződnöm a külcsínnel, hanem csak a tartalmi dolgokra tudjak koncentrálni.

Készíts blogot!

Készíts blogot!

A blog egy saját magad által szerkesztett internetes megjelenési forma amit nap mint nap vezetsz és a blogban tájékoztathatod az embereket a veled történt dolgokról! A blogkészítés könnyen megtanulható és ezért te is készíts blogot itt a bloggeren!

Olcsó tárhely

Olcsó tárhely

Olcsó tárhely a NASA által is alkalmazott sebességrekorder ALTIX Silicon Graphics szuperszámítógépen, .hu domain regisztráció hivatalos regisztrátortól. A Silihost webhoszting-szolgáltatásai a csúcsminőségű Silicon Graphics hardverháttér és a dedikált, nagy sávszélesség (100 Mbit BIX, 100 Mbit NIIF és 100 Mbit nemzetközi) miatt a high-end kategóriába sorolhatók, így szolgáltatásaink ár/minőség tényezői egyedülállóak a magyar piacon. Tárhely-csomagjainkat a széles körű igényeknek megfelelően alakítottuk ki, és funkciójukat tekintve két csoportra oszthatóak: statikus és dinamikus tárhelyek. A Miniweb és Maxiweb kivételével mindegyik díjcsomagunk tartalmazza egy darab .hu domain-név regisztrációját és két éves fenntartását, illetve az alábbi táblázatban szereplő további szolgáltatásokat:

Online hírlevél küldő rendszer

Online hírlevél küldő rendszer

Online hírlevél küldő rendszer Egy internetes vállalkozás nem működhet hírlevélküldő szoftver nélkül. Minden szolgáltatás ugyanúgy ingyenesen használható, mint az előfizetős ügyfeleknek.(Beviteli form varázsló a weboldalára, Tetszőleges számú weboldal kiszolgálása egyetlen admin felületen, címlista importálása, tetszőleges számú hírlevélsorozat, azonali levelek, akciós sorozatok, levelek statisztikája, saját sablon létrehozása, a levelek létrehozásához egyszerű szövegszerkesztő, egyedi mezőnevek, komplett kérdőív kiértékelés, kattintás-figyelés, megnyitás-figyelés, visszapattanó levelek kezelése... és még számtalan kényelmi funkció.) A PRO kényelmi funkc

Otthoni internetes munkák támogatással

Otthoni internetes munkák támogatással

Otthoni, internetes munkák, online üzleti lehetőségek, partnerprogramok támogatással. Rengeteg otthoni, internetes munkát támogató eszköz, program, leírás, segédlat. Online bankszámlák megnyitása, használatának leírása, PayPal, AlertPay, Moneybookers online bank használati útmutató. Linkcsere, linkajánló program.

Saját ingyen honlap

Saját ingyen honlap

Legyen Neked is saját weboldalad, könnyen és gyorsan, ingyen! Saját ingyen honlap ( ingyen weblap ) percek alatt. A honlapod megjelenését szabadon, tetszésed szerint kialakíthatod. Nem kell tudnod programozni. Azonnal hozzáférhető. Gyors. Bárhonnan-bármiko r módosítható. Korlátlan mennyiségű szöveget írhatsz be, amit egy szövegszerkesztővel tudsz megformázni. A webáruházadba korlátlan mennyiségben tölthetsz fel termékeket, és kategórákba rendezheted őket. Ha értesz a HTML nyelvhez, akkor ezt a tudásodat is könnyedén alkalmazhatod, de e nélkül is könnyedén elboldogulsz a rendszerrel. Tölthetsz fel képeket, készíthetsz saját galériát. Saját fórumot indíthatsz. Saját hírlevélre írathatsz fel embereket, és hírleveleket küldhetsz nekik. Elindíthatsz egy saját közösségi oldalt, ahova meghívhatod a barátaidat, így ők is feltölthetnek képeket, videókat. A belső levelezőrendszerrel pedig könnyen tarthatjátok a kapcsolatot.

Hirdetés
Saját webáruház

Saját webáruház

Saját webáruház nálunk valóban ingyen! - Boltaneten.hu Rendszerünk 100%-ban ingyen megoldást kínál Ön és vállalkozása számára az alábbi típusú üzleti honlap, webáruház létrehozásához: - Komplett webáruház: Bemutatkozás, céginformációk, termékek, szolgáltatások képes bemutatása vásárlási lehetőséggel (webáruház, webshop, inernet bolt, áruház) - Bemutatkozás, céginformációk, termékek, szolgáltatások képes bemutatása vásárlási lehetőség nélkül - Bemutatkozás, céginformációk, referenciák képes bemutatása Itt látható a demo webáruház egy működő példán keresztül mutatja be a rendszerünkben rejlő lehetőségeket! A fentihez hasonló webáruház a rendszerünkben az Ön számára is ingyen elérhető! Szolgáltatásunkban a díjmentesség nem csupán ideiglenes, akciós ajánlat, nálunk a webáruház valóban költségek nélkül, ingyen üzemelhet!

Vatera értékesítés a neten!

Vatera értékesítés a neten!

Laptop, mobil, telefon, mp3 lejátszó, régiség árverés Magyarország legnagyobb aukciós oldalán a Vatera.hu-n. Vaterázz!Az online piacteret néhány hazai egyetemista alapította 2000-ben elkötelezve magukat annak, hogy hazánkban egy új kereskedelmi platformot létrehozva a Vatera bárki számára lehetővé tegye az interneten keresztül történő kereskedést. Azóta is a Vatera küldetése az, hogy a felhasználók bizalmára építve a vásárlók és eladók egymásra találását segítse egy olyan piactéren, ahol a legnagyobb kínálat és a versenyképes ajánlatok egyszerre vannak jelen. A vaterázók egyszerre lehetnek eladók és vásárlók is, így szinte bármely termék adásvételére lehetőség van az oldalon kényelmesen akár otthonról, az interneten keresztül.

Webáruház indítás befektetés nélkül

Webáruház indítás befektetés nélkül

Mi nem kizárólag webshopok készítését kínáljuk, hanem egyben mindent, ami az eredményes működéshez muszáj. Indítsuk el közösen álmai webáruházát! Hogyha még nincs meglévő elképzelése, akkor a díjmentes tanácsadás keretein belül közösen kidolgozzuk a részleteket. Mivel csak és kizárólag webáruházakra specializálódtunk, ebben a témában lényegesen szerteágazóbb tudás és tapasztalat gyűlt fel nálunk, mint bármelyik webfejlesztő teamnél. Mindezeket nem egyedül a számtalan felépített és hatékony webshop bizonyítja, mivelhogy a weboldalak közötti ?szakmai? versenyeken is folyamatosan megfelelően szerepelnek áruházaink. A 2008-as és 2010-es esztendőben ugyancsak általunk készített nyerte meg a GoldenBolt verseny első díját.

Tuti menü