Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fórumok, blogok képes leírás - Otthoni munkalehetőségek.tlap.hu
részletek »

Fórumok, blogok - Otthoni munkalehetőségek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: otthonimunka.tlap.hu » Fórumok, blogok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Álláskeresési titkok az álomállás eléréséhez

Álláskeresési titkok az álomállás eléréséhez

Mentális felkészítés, és ingyenes leckék, amik garantáltan megváltoztatják az álláskeresésről és az álommunkahelyről alkotott nézeteidet. VIGYÁZAT! Gondolkodásmód formáló anyagok, csak azoknak javasolt letölteni, akik szeretnek gondolkodni! A fejben ?ottlevés? nem egy állandó képesség, ha nem tudjuk, hogy mi és hogyan zajlik bennünk a mélyben. Ezért kell ezen folyamatosan dolgozni, és megismerni ennek mechanizmusát.

Céltudatós kismama blog

Céltudatós kismama blog

Ha az ember nem tudja hová tart, bármely út el fogja oda vinni." (Lewis Carrol) E szavak üzenete egyértelmű: ha nincsenek az életben céljaid, álmaid, vágyaid nem lesz mit elérned, megvalósítanod. Kell, hogy legyen valami ami motivál, ami előrébb visz. Egy lehetőséget kínálok most Neked. Lehetőséget arra, hogy végre úgy élj, ahogy mindig is szerettél volna. Ha az alábbi kérdésekre a válaszod "igen", Te vagy az, akiért ez a blog megíródott: -Úgy érzed, hogy még mindig hiányzik valami az életedből, de nem tudod,hogy mi az? -Munka mellett is szeretnél gyermeked, családod közelében lenni? -Szeretteidet egészségesebbnek, boldogabbnak szeretnéd tudni? -Hajlandó vagy tanulni és fejlődni egy sikeresebb élet érdekében? -Képes vagy tenni is ezeknek a dolgoknak a megvalósításáért?

Otthoni munkalehetőségek magazin hírek
Otthoni munka hirdetések
Otthoni munka hirdetések Az internet megjelenésével, egyre népszerűbbek lettek az otthoni munka lehetőségek. A Facebook pedig teret ad az ilyen csoportok megjelenésének, így egyre több otthoni munka csoport jön létre, amiben mindenki mindenkit próbál beszervezni a saját online munkájába, ami zömében MLM munkáról szól. Ebben a cikkben ezekről a csoportokról és a benne található...
Otthoni munka
Otthoni munka Az elmúlt évtizedekben azonban egyre népszerűbb lett az a kereskedelmi forma,...
Facebook video banner készítése
Facebook video banner készítése Hogyan készítsünk video bannert a Facebook oldalunkra, ezzel megnövelve annak...
Női Portál

Női Portál

Női Portál - a nők birodalma - Nőiportál.hu

Online Sikertitkok

Online Sikertitkok

Online vállalkozások és vállalkozók legféltettebb sikertitkai, ötletei és bevált marketing módszerei, amiket most Te is megismerhetsz. Számtalan cikket, videót és ajánlót olvashatsz online vállalkozásokról vagy sikeres vállalkozókról, mint Steve Jobs, Frank Kern, Anthony Robbins. Hasznos tippeket találhatsz marketing szöveg íráshoz vagy online értékesítés egyaránt. Foglalkozunk még wordpress bővítmények gyűjtésével és tesztelésével is. Ha komolyan gondolod egy otthonról végezhető online vállalkozás elindítását és sikeres működtetését, ami komoly jövedelmet hozhat neked, akkor itt a helyed.

Otthon végezhető munka - Index Fórum

Otthon végezhető munka - Index Fórum

Talán gyakorlati tapasztalatból egy-két olyan figyelembe veendő javaslat, melyeket ajánlott figyelembe venni, mert a különböző távmunkát hirdető cégek bizony csak hírdetnek, becsapnak. átvernek (tisztelet a kivételnek, mert olyan is van, melyek tényleg munkát ajánlanak, csak nagyon kevés), megkárosítanak. Azokat a hirdetéseket messze nagy ívben felejtsd el, melyek regisztrációs, adminisztrációs, stb. díjat kérnek. Amig személyesen nem győződtél meg a feltételekről, körülményekről, ne írj alá semmit. Minden esetben kössél szerződést! A szerzőődésben, a legapróbb részletekig rögzíteni kell a munka mennyiségi, minőségi, elszámolási feltételeit, az ellátási, fizetési, szabadságolási, eljárásokat, betegség esetén történő eljárásokat, stb. Ezeket célszerű egy ügyvédnek is megmutatni, véleményeztetni. Ha életrajzot kérnek, azt emeld ki, ami az adott munkához szükséges és csak annyit írjál magadról, amennyi feltétlen szükséges. Van olyan cég, melyik a távmunkához adja szükséges eszközöket, felszereléseket, ez nem rosz, viszont rendszerint nagyon keveset fizet. továbbá éhbérért látástól vakulásig kell dolgozni. A legjobb, ha a saját eszközeidet tudod használni, mert akkor valamivel magasabb

Otthoni munka kismamáknak

Otthoni munka kismamáknak

Találja meg a választ a következőkre: Milyen napi kiadásai vannak? Tudatos vásárló Ön? Mit vár el a pénzéért? Mi alapján választ termékeket? Reklám, vagy mások ajánlására? Úgy érzi eddig jól döntött? Elégedett-e egészségi állapotával, fittségével? Milyenek az Ön táplálkozási szokásai? Tudja-e, hogy mit eszik, iszik? Öregedése... természetes jelenség? Tudja-e, hogy mit ken magára? Ideális testsúlya elérhető, és könnyen megtartható? Ismeri a keleti egészségkultúrát? Tudja-e mit (t)ehet az egészségéért?

Tuti menü