Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hogyan készítsünk video bannert a Facebook oldalunkra, ezzel megnövelve annak vonzó erejét és marketing jelentőségét? Jó kérdés! Amikor először megláttam valakinél leesett az állam. Ilyet is - Otthoni munkalehetőségek magazin
részletek »

Facebook video banner készítése

A magazin mindazoknak segíthet információkkal, akik otthoni munkával, internetes munkával akarnak pénzt keresni, vállalkozást felépíteni, akár gyerekek mellett vagy egyéb otthonhoz kötöttség miatt!
Otthoni munkalehetőségek magazin
Itt vagy: Otthoni munkalehetőségek magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Facebook video banner készítése
Facebook video banner készítése
Video banner
Hogyan készítsünk video bannert a Facebook oldalunkra, ezzel megnövelve annak vonzó erejét és marketing jelentőségét? Jó kérdés! Amikor először megláttam valakinél leesett az állam. Ilyet is lehet? Azonnal elkezdtem nyomozni, hogy csináljak én is videó bannert /banert/ a Facebook oldalamra? Először is volt olyan oldalam, ahol nem kínálta fel a lehetőséget, volt ahol igen. Volt ahol kiírta, hogy milyen méretben tölthetek fel videót, a Facebook banner helyére, volt ahol ki is választott egy videót az oldal videói közül.
A lényeg tehát, hogy megtudtam, hogy :

None of the videos in your library qualify as a cover video. Videos must be between 20 - 90 seconds and at least 820 x 312 pixels. The recommended size is 820 x 462 pixels. Please upload a different video and try again.

Vagyis 820×312 pixel méretű videót enged feltölteni. Azt nem írta ki, hogy milyen formátumot fogad el. Nekem .avi és .mp4 és wmv is jó lett a végén másra még nem kísérleteztem.

Szóval ki kellett találnom, hogy szabjam méretre a videómat?

Facebook video banner készítése
Először videószerkesztővel próbáltam, elmenteni a videót, exportálni ilyen 820×312 méretben. Sikerült is, de amikor egyik oldalamon engedte végre feltölteni, akkor ugyanaz volt mint a felajánlott videónál. Hiába volt méretre mentve, mégis nagyobb volt a bannernél és nem volt tökéletes.

Hirdetés


Ekkor jutott eszembe az ötlet, hogy honlap szerkesztővel csinálok egy 2 ablakos táblázatot. Az egyikbe beleillesztem a videót, - amit a Youtubera feltöltöttem, és ott a megosztásnál, beillesztésnél 312 pixel magasnak mentettem egyéni beállítással, és ehhez 555 pixel szélességet rendelt. - a másik ablakba pedig beletettem egy képet, hogy ne üresen álljon, hanem még több információt közöljön.

Miután ez elkészült rákattintottam az élő webes előnézetre és máris ott volt egy 820×312 - es alkotás. Most már csak egy képernyő felvevővel ki kellett jelölnöm egy ekkora felvevő ablakot, ráhúzni pontosan az alkotásra. Elindítani a felvételt, a Youtube videót és máris kész volt a méretre szabott kerettel kiegészített videóm.

Facebook video banner készítése
És a Facebook rosszalkodása megszűnt, és engedte feltölteni a videót a banner helyére.

Persze most néztem, még mindig van olyan oldalam, ahol nem jelent meg a kis kamera a képen, és még csak fényképet lehet felrakni. Gondolom ez egy új fejlesztés és napról napra jobb lesz és több helyen elérhető. Volt aki azt mondta náluk pár napig működött aztán eltűnt.

Online hálózatépítés: http://pluszpenzforras.info/online-halozatepites/

Szóval most még ez egy teszt fázis. De reméljük hamarosan még egyszerűbb lesz, hisz nem mindenki tud videót szerkeszteni vágni, képernyő videót csinálni.

Ha tehát Facebook oldaladra videó bannert szeretnél felrakni, akkor érdemes próbálkozni és ötletelni, megéri! Sokkal látványosabb így és így ebben a 90 másodpercben megnyerheted a látogatóidat hogy iratkozzanak fel vagy kedveljék az oldaladat!


Sok sikert a videóvágáshoz, Facebook oldal bannerjének cseréjéhez.

Itt találhatsz még video bannereket:

https://www.facebook.com/onlinetudasbazis/

https://www.facebook.com/onlinehalozatepites/

Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - video banner,facebook,facebook video banner,videó banner,video banner készítése,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2017-08-04 09:13:26
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü