Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyerekkoromban úgy neveltek – persze tudom, hogy ezzel nem akartak rosszat -, hogy mindig csak a hétvégét vártam. Meg a szüneteket. Meg az ünnepnapokat amik hétközbe estek. „Hányat - Otthoni munkalehetőségek magazin
részletek »

Mikor lesz már péntek?

A magazin mindazoknak segíthet információkkal, akik otthoni munkával, internetes munkával akarnak pénzt keresni, vállalkozást felépíteni, akár gyerekek mellett vagy egyéb otthonhoz kötöttség miatt!
Otthoni munkalehetőségek magazin
Itt vagy: Otthoni munkalehetőségek magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Mikor lesz már péntek?
Mikor lesz már péntek?
Te is ennyire várod?
Gyerekkoromban úgy neveltek – persze tudom, hogy ezzel nem akartak rosszat -, hogy mindig csak a hétvégét vártam. Meg a szüneteket. Meg az ünnepnapokat amik hétközbe estek. „Hányat kell még aludni, hogy péntek legyen?” „Hányat kell még aludni, hogy szünet legyen?” – kérdezgettem emiatt rengetegszer, a mai napig emlékszem rá.
Nem hibáztatom a szüleimet, ők akkor a legjobb tudásuk szerint neveltek. Van két kislányunk, 7 és 10 évesek. Mi próbáljuk abban a szellemben nevelni őket, hogy minden nap ajándék, igenis minden napnak örülni kell! Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert - egyelőre - , nálunk maximum a Karácsonyig szoktuk visszaszámolni a napokat.

Felnőttem közben, de ez az érzés megmaradt, a szorgos hétköznapok is hasonlóan teltek, mint annak idején az iskolában. Neked is ismerős a szituáció? Volt már olyan vasárnap, hogy azzal a fura érzéssel ébredtél, hogy holnap már megint hétfő? Már megint kezdőik a mókuskerék? A rövidke hétvégéből milyen pazarlás, hogy egy napot már azon stresszel az ember, hogy másnap menni kell. Nem állítom, hogy mindenki így él, de ahogy hallom, hallottam, vagyunk egypáran.

Amióta vállalkozó formában dolgozom, annak élek, ami szeretek, eszembe nem jut, hogy szorongjak a hétköznapokon, és csak a hétvégén érezzem jól magam.
Lehet, hogy már közhely, de minden napban meg lehet találni a jót!
Sokszor mondogatom is a lányainknak, hogy Minden nap egy új élet kezdete, még ha nagyon nem is fogják fel miért mondom, de emlékezni biztos fognak rá.

Vannak anyák, akik könnyedén, de sokan nehezen tudnak elszakadni a pici gyermeküktől.
Van, akinek egyszerűen muszáj visszamenni dolgozni, pénzt keresni már a baba egy éves korában, vagy hamarabb. Persze olyanok is vannak, akiket hív a munka, hív a karrier. Nincs is ezzel semmi baj, mindenki azt csinál, amit akar.

Én az online kávé üzleti lehetőséggel azoknak akarok segítséget nyújtani, azokkal akarok együtt dolgozni, akik hasonlóképpen gondolkoznak, mint én!

Olvasd el az én történetem: http://officecoffee.dxn.hu/az_en_tortenetem

Nekem van egy vízióm:

Egy olyan ország, egy olyan világ, ahol mindenkihez eljut a hír, hogy neki is van lehetősége, otthonról dolgozni, mialatt a gyerekek alszanak, vagy játszanak, vagy már éppen oviban, suliban vannak.
Ahol nem kell szorongani a felvételi interjún, a következő megállapításnál : ?Ja, van gyerek is? Kettő?!?
Ahol nem kell elkérezkedni a munkahelyről, és a főnök gúnyos kérdése miatt lelkiismeret furdalásban lenni, hogy : ?Na, már megint beteg a gyerek??
Mintha nem lenne az önmagában is elég nekünk.

Ahol minden anya maga osztja be a szabadidejét és azt, mikor akar, mikor tud a munkájára időt fordítani
Ahol mindegy, hogy nagyvárosban, vagy egy kis faluban élsz, vagy akár egy egyedülálló tanyán. Csak internet legyen és egy számítógép, és eléred a világ legtávolabbi pontjait
Ahol akkor állsz fel a gép mellől, amikor akarsz, ahol, ha kedved van beiktatsz pihenésképp egy kis testmozgást, vagy a családodnak sütsz egy gyors bögrés süteményt :)
Ahol nem kell beosztani azt a kevés hivatalosan járó szabadnapot, hanem akkor mentek el ügyet intézni, orvosi vizsgálatra, vagy kirándulni, amikor te szeretnéd.
Ahol nem kell órákat utazni, zötykölődni a munkahelyre buszon, vonaton vagy autóval állni a forgalomban
Ahol a saját magunk urai vagyunk, és nem egymás ellen, hanem egymást segítve fejlődünk, jól érezzük magunkat, és közben pénzt keresünk.

Hiszek a Network Marketingben. Hiszek abban, hogy otthonról ma már mindent és mindenkit elérhetünk. Hiszek abban, hogy nem csak gyárigazgatóként, és nem csak napi 12 órás munkával lehet sok pénzt keresni.

Mindenki tisztában van vele, hogy ma minden pénzbe kerül, és ahhoz hogy nekünk is legyen, az kell, hogy ne karba tett kézzel várjuk, hogy majd egyszer jobb lesz, vagy majd egyszer jön valaki, aki kihúz bennünket a sárból.. Hiszek abban, hogy az álmaink eléréséért TENNI kell. Direkt nem azt mondom, hogy keményen kell dolgozni, mert ez mindenkinél máshogy alakul. De tenni, tenni azt kell, nap mint nap. Akkor az idő garantáltan meghozza a belefektetett munka gyümölcsét.
Hirdetés
Szponzoraimmal. Szponzoraimmal.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - otthoni munka, kismama, gyes mellett
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2017-02-24 19:16:34
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü