Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az elmúlt évtizedekben azonban egyre népszerűbb lett az a kereskedelmi forma, amikor a gyártó közvetlenül juttatja el a terméket a fogyasztókhoz. Ezt nevezzük network marketingnek, vagy hálózatos - Otthoni munkalehetőségek magazin
részletek »

Otthoni munka

A magazin mindazoknak segíthet információkkal, akik otthoni munkával, internetes munkával akarnak pénzt keresni, vállalkozást felépíteni, akár gyerekek mellett vagy egyéb otthonhoz kötöttség miatt!
Otthoni munkalehetőségek magazin
Itt vagy: Otthoni munkalehetőségek magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Otthoni munka
Otthoni munka
Online munka
Az elmúlt évtizedekben azonban egyre népszerűbb lett az a kereskedelmi forma, amikor a gyártó közvetlenül juttatja el a terméket a fogyasztókhoz. Ezt nevezzük network marketingnek, vagy hálózatos értékesítésnek, mikor nem kereskedőkön keresztül jut a termék a fogyasztókhoz, hanem az elégedett fogyasztók ajánlják a termékeket egymásnak és így alakul ki – a szájreklám által – az un. fogyasztói hálózat. Vannak fogyasztók akik nem csak lelkesedésből ajánlják a termékeket másoknak, hanem üzleti lehetőséget is látnak a dologban és tudatosan népszerűsítik a cég termékeit másoknak.
Az otthoni munka nagyon sokak számára népszerű, mivel lehetőséget ad arra, hogy pl. kismamák, gyerekes anyukák, nyugdíjasok vagy akár mozgássérültek, akik kevesebbet tudnak otthonról kimozdulni, azok is tudjanak munkát végezni.

Az otthoni munka tehát tulajdonképpen online marketinget és a számítógép segítségével végzett népszerűsítő tevékenységet jelent. Ahhoz, hogy valaki ezzel az otthoni munkával valóban pénzt tudjon keresni, ahhoz sokat kell tanulni, fejlődni és képezni magunkat. Egyrészt technikai ismereteket kell szerezni, másrészt az online kommunikációban kell jártasságot szerezni.

Vannak akik el akarják hitetni az emberekkel, hogy az otthoni munkához elegendő ha van az embernek egy okos telefonja, laptopja, internete és facebook fiókja. Ez azért nem teljesen így van. Az otthoni munka nem csupán abból áll, hogy hirdetéseket adunk fel és mindenhova felrakjuk a weboldalunk linkjét. Ma már óriási reklámzaj van az interneten is, ezért az emberek egyre kíváncsiak a hirdetésekre, pláne ha az kéretlenül Spam-ként érkezik hozzájuk. Az otthoni munka valóban óriási lehetőség azoknak akik otthonról tudnak vagy akarnak dolgozni, de természetesen ez sem könnyű csak megvannak a speciális előnyei.

Vannak akik saját terméket találnak ki és értékesítenek webáruházban és vannak akik más cég termékeinek népszerűsítéseivel keresnek pénzt. Ez utóbbi sokkal gyakoribb és hasznosabb is, mivel ebben az esetben valóban csak az online népszerűsítés a feladat. A termékek gyártását, kiszolgálását, a minőség biztosítását, a reklamációk kezelését az MLM cég végzi.
Nézzük mik az otthoni munka előnyei:

Otthonról végezhető, nem kell otthonról elutazni, munkahelyre bejárni, a közlekedésben tölteni sok időt.
Szabad időbeosztással végezhető, bármikor abbahagyható vagy folytatható.
Ma már az online lehetőségek kiválthatnak olyan régen sok költségbe kerülő tevékenységeket az MLM-ben, mint a telefonálás, a bemutatókra járás, mivel ma, már ingyenesen beszélhetünk emberekkel és mutathatjuk be üzletünket online a világ bármely résszén lakó érdeklődőnek.

Az otthoni munka hátrányai

Az értékesítés és a kapcsolatépítés még ma is nagyon kötődik a személyes találkozáshoz. Online kiépíteni a bizalmat magunk felé, sokkal hosszabb feladat mint amikor szemtől szembe találkozunk ügyfelekkel.
Az otthoni online tevékenység nagyon könnyen félrecsúszhat, nem értékes online elfoglaltságokba, pl. facebookozás, érdekesnek tűnő weboldalak és hirdetések olvasgatásába. A cégek azonban nem az online jelenlét időtartamáért fizetnek jutalékot, hanem egyedül a létrehozott forgalomért. Ezért nagyon fontos olyan online tevékenységet végezni, aminek eredménye van, ami viszont csak az időnket veszi el, de nem hoz forgalmat azt el kell tudni hagyni.
Az otthoni munkához kemény fegyelem kell, mert otthon az ember könnyen választ más feladatot, kényelmessé válik és könnyen halasztgatja a dolgokat.

Összességében az otthoni munka nagyon nagy lehetőség arra, hogy az ember az otthonából dolgozzon, időt, pénzt spóroljon meg, ugyanakkor akár nagy nemzetközi hálózatokat is felépítsen az internet segítségével. Az ilyen otthonról végezhető munka - főleg ha ez egy MLM céghez kapcsolódik - korlátlan online jövedelmet, passzív bevételt biztosíthat a számunkra. Egy jól felépített online marketing gépezet gyakran már a mi beavatkozásunk nélkül gyűjti az érdeklődőket, a feliratkozókat. Minden tájékoztatás, sőt a beléptetés és az értékesítés is automatikusan történik. A weboldalunk dolgozik helyettünk. Ennek kiépítése természetesen sok tudást, kitartó munkát és gyakran némi befektetést is igényel. De a későbbi haszon, a munka nélkül passzív bevételek sokszorosan kárpótolják a befektetéseinket.

részletek az otthoni munkáról itt: http://pluszpenzforras.info/otthoni-munkat-keresoknek/
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
Forrás: Otthoni munka
Címkék - otthoni munka,online munka,internetes munka,online hálózatépítés,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2018-01-21 17:46:01
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü